Chopard napszemüveg története

Chopard napszemüveg egyet jelent az extravagáns, kimondottan nőies, exkluzív luxussal. Az eredetileg svájci világmárka több mint egy évszázada tervezi az évente megújuló, ékszerekkel díszített napszemüveg különlegességeit. A Chopard napszemüvegek jellegzetessége, hogy kristályokkal, féldrágakövekkel díszített formák jelennek meg a kereten. A legmívesebb anyagokat használják a kereteik készítésénél, Titánium, fehér és vörös arany, hőre alakítható/állítható különleges összetételű műanyagok. A kereteket kézzel illesztik valamint minden modellt kézzel políroznak fényesre. Minden Chopard napszemüveg egyedi sorszámmal van ellátva. Eredetiségük online ellenőrizhető.

 

SCHA65S_0579_01.jpg

Az elegancia, a finom nőiesség/férfiasság csak úgy sugárzik ezekből a modellekből. Nem véletlen, hogy már évek óta a Cannes-i filmfesztivál főszponzoraként tartják számon.

A Chopard story 1860-ban kezdődött Svájcban, amikor Louise Ulysee Chopard, a tehetséges fiatal iparművész megalapította műhelyét. Órái hamar megalapozták hírnevét Kelet-Európában, Skandináviában és Oroszországban. A vállalat 1920-ban költözött át Genfbe majd 1963-ban Karl Scheufele, egy tradicionális német óra és ékszerkészítő dinasztia sarja vette át a céget, mely e család irányítása alatt lett igazán sikeres vállalkozás.

Köszönhetően a kiváló kézműves gyökereknek, művészi technológiának, illetve a kreativitásuknak, a vezető nagy nevek között jegyzik a márkát a magas minőségű órák, ékszerek és napszemüvegek piacán.

Napjainkban a Chopard napszemüveg márka egyet jelent az exkluzív ékkövekkel, gyémántokkal, zafírokkal, rubinokkal, smaragdokkal, Svarowski kövekkel gazdagon díszített, megdöbbentően kifinomult, párját ritkító kézműves munkával. Legyen az óra, ékszer, napszemüveg vagy szemüvegkeret kollekció, mindben az eredetiség, a kreativitás és a kifinomúlt mesteri munka alkot tökéletes egységet.

Az e-napszemuveg.hu web áruház kedvező áron kínálja a Chopard napszemüvegek teljes kollekcióját.

További információ, egyedi árak, megrendelés: Deák Ferenc 06309-415-820

Teljes Chopard napszemüveg kollekció itt található.

E-napszemüveg
1400 Napszemüveg 20 világmárka webáruháza

Az e-napszemuveg.hu web áruház Magyar családi vállalkozás. A tulajdonos Deák Ferenc 1993-ban Budapesten a Sugár áruház előtt kezdte a napszemüveg árusítást. Hazatérve Dunaújvárosba 1995-től üzletben folytatta a napszemüvegek kis és nagy kereskedelmét. Választékunk folyamatosan bővül, jelenleg 20 márkát 1400 különböző modellt forgalmazunk. Célunk a vevőink korrekt kiszolgálása dunaújvárosi üzletünben és a webáruházban.

Bankkártyás fizetés

Elfogadott bankkártyák: mastercard Elfogadott bankkártyák: mastercard-electronic Elfogadott bankkártyák: maestro Elfogadott bankkártyák: visa Elfogadott bankkártyák: visa electron Elfogadott bankkártyák: vpay