Menü
Menu
0

Chopard napszemüveg története

Chopard napszemüveg egyet jelent az extravagáns, kimondottan nőies/férfias, exkluzív luxussal. Az eredetileg svájci világmárka több mint egy évszázada tervezi az évente megújuló, ékszerekkel díszített napszemüveg különlegességeit. A Női Chopard napszemüvegek jellegzetessége, hogy kristályokkal, féldrágakövekkel díszített formák jelennek meg a kereten. A legmívesebb anyagokat használják a kereteik készítésénél, Titánium, fehér és vörös arany, hőre alakítható/állítható különleges összetételű műanyagok. A kereteket kézzel illesztik valamint minden modellt kézzel políroznak fényesre. Minden Chopard napszemüveg egyedi sorszámmal van ellátva. Eredetiségük online ellenőrizhető. A férfi Chopard napszemüvegeket a Mille Miglia 1000 mérföldes autó verseny ihlette. Ebben az autó versenyben kizárólag 50 évnél ídősebb autók versenyeznek Olaszország útjain. Ferrari, Bugatti, Aston Martin, Alfa Romeo, stb. A verseny fő szponzora a Chopard. SCHA65S_0579_01.jpg

Az elegancia, a finom nőiesség/férfiasság csak úgy sugárzik ezekből a modellekből. Nem véletlen, hogy már évek óta a Cannes-i filmfesztivál főszponzoraként tartják számon.

A Chopard story 1860-ban kezdődött Svájcban, amikor Louise Ulysee Chopard, a tehetséges fiatal iparművész megalapította műhelyét. Órái hamar megalapozták hírnevét Kelet-Európában, Skandináviában és Oroszországban. A vállalat 1920-ban költözött át Genfbe majd 1963-ban Karl Scheufele, egy tradicionális német óra és ékszerkészítő dinasztia sarja vette át a céget, mely e család irányítása alatt lett igazán sikeres vállalkozás.

Köszönhetően a kiváló kézműves gyökereknek, művészi technológiának, illetve a kreativitásuknak, a vezető nagy nevek között jegyzik a márkát a magas minőségű órák, ékszerek és napszemüvegek piacán.

Napjainkban a Chopard napszemüveg márka egyet jelent az exkluzív ékkövekkel, gyémántokkal, zafírokkal, rubinokkal, smaragdokkal, Svarowski kövekkel gazdagon díszített, megdöbbentően kifinomult, párját ritkító kézműves munkával. Legyen az óra, ékszer, napszemüveg vagy szemüvegkeret kollekció, mindben az eredetiség, a kreativitás és a kifinomúlt mesteri munka alkot tökéletes egységet.

Az e-napszemuveg.hu web áruház kedvező áron kínálja a Chopard napszemüvegek teljes kollekcióját.

További információ, egyedi árak, megrendelés: Deák Ferenc 06309-415-820

Teljes Chopard napszemüveg kollekció itt található.