Police napszemüveg története

A Police napszemüveg jellemzően unisex formavilágot követ, stílusát tekintve dinamikus, már-már agresszív, igazi kozmopolita viselet. Célcsoportja a kalandvágyó, független, olykor nárcisztikus, néha egy kicsit hedonista, non-konformista, fiatal lelkületű közönség.

Police napszemüveg és optikai keret márka már a kezdetektől elismert és szeretett brand lett a szemüvegek zsúfolt piacán a maga jellegzetes underground stílusával és kiváló minőségével, 1983-ban alapították Olaszországban.

Friss, közvetlen kommunikációja vásárlói felé hatalmas sikereket eredményezett. Inspirációt a nagyvárosi utcai gyökereken kívül az amerikai „on the road” hangulatból merít.

Versenytársai kihívásával kész volt megváltoztatni a fennálló trendeket és ennek köszönhetően szinte berobbant a nemzetközi piacra. A nagyközönséget rögtön lenyűgözte egyedi utcai megjelenésével és a mára már klasszikussá érett Police kék tükrös lencsékkel. Ezzel kezdődött a márka hosszú és páratlan története, melyet olyan hírességek sora képvisel évről évre a show business, a divat és a sport világából, akik egységesen vallják és hirdetik a Police jelmondatát:  BE YOUNIQUE. Így vált a Police nem csak egy egyszerű, napjainkra már óra kollekciót, ruházatot, ékszereket és bőr kiegészítőket is jegyező szemüveg márkává, hanem életstílussá. 

S1948_1FHH_01.jpgS8826_0568_1.jpg

 A Police legendás története évtizedek óta siker sztori. Napjainkban is piacvezető szerepet tölt be a szemüvegkeretek világában, köszönhető mindez az innovatív technológiai háttérnek és a tradicionális olasz gyökerekben rejlő divat szeretetének.

Az e-napszemuveg.hu web áruház egész évben akciós áron kínálja az olasz Police napszemüveg teljes kollekcióját.

Police napszemüveg teljes választéka itt.

E-napszemüveg
1400 Napszemüveg 20 világmárka webáruháza

Az e-napszemuveg.hu web áruház Magyar családi vállalkozás. A tulajdonos Deák Ferenc 1993-ban Budapesten a Sugár áruház előtt kezdte a napszemüveg árusítást. Hazatérve Dunaújvárosba 1995-től üzletben folytatta a napszemüvegek kis és nagy kereskedelmét. Választékunk folyamatosan bővül, jelenleg 20 márkát 1400 különböző modellt forgalmazunk. Célunk a vevőink korrekt kiszolgálása dunaújvárosi üzletünben és a webáruházban.

Bankkártyás fizetés

Elfogadott bankkártyák: mastercard Elfogadott bankkártyák: mastercard-electronic Elfogadott bankkártyák: maestro Elfogadott bankkártyák: visa Elfogadott bankkártyák: visa electron Elfogadott bankkártyák: vpay