2014 Napszemüveg Divat

www.e-napszemuveg.hu

A 2014 napszemüveg divat meghatározó tervezői  továbbra is Olasz tervezők . Őket figyeli az egész világ, legyen szó ruházatról vagy divat kiegészítőről. Az elmúlt években a Ray Ban wayfarer stílusú napszemüvegek reneszánszukat élték, ezek a formák megmaradnak a 2014 divat napszemüvegek között, de színesebb, változatosabb kerettel. A Joy napszemüvegek között  is talál a vásárló színesebb napszemüvegeket.
 

 
A pilóta formájú Air Force napszemüvegek  2014-ben szintén kedveltek lesznek.. Ez a pilóta stílus 1933-ban debütált az USA piacán. 2013-ban a Ray Ban 3025  a legkeresettebb forma volt, a napszemüveg  szaküzletekben.  A hölgyek az arany keret/barna lencsét választották, míg az urak a fegyverszürke keret zöld lencsét vásárolták,  szemük védelmére.  A bátrabbak és akik figyelték a nemzetközi trendeket azok színes tükrös lencsével vásárolták a pilóta napszemüvegeket.
 

 
A  Choppers motoros napszemüveg divat nem változott. Egy Rocker Motoros egyébként sem a divatot követi hanem a csajokat, vagy a kedvenc zenekarát. Ettől függetlenül van néhány új modell, amelyek áramvonalasak, belül a keret szivacsos, így jól védenek a napsugarak és a por ellen.
 

 
Az X-loop sport napszemüveg divat 2014-ben  színesedett. Megjelentek a speciális kerékpáros napszemüvegek mellett az utcai  X-loop napszemüvegek.  Néhány extrém formát is talál a látogató az X-loop sport napszemüveg kategóriában.  Az e-napszemuveg.hu web áruházban 2014-ben 25 fajta  UV400 és 13 polarizált lencsés X-loop sport napszemüveg rendelhető. Várhatóan itt is a színes tükrös modellek lesznek a legkelendőbbek.
 

A 2014 Biohazard napszemüvegek stílusa tükrözi az amerikai hard core zenekar gondolkodását. Ezek a napszemüvegek egyedi stílust kölcsönőznek viselőik számára. Aki  ezt viseli az biztos lehet benne, hogy a társadalom tudni fogja, hogy ők nem elégednek meg a hétköznapi divattal, nekik más kell.
 

A 2014 Polar Vision napszemüvegek között megtalálhatóak a pilóta, a wayfarer és a klasszikus Olasz stílusú műanyag keretes, széles szárú modellek. Minden Polar lencsés napszemüveget továbbra is díjmentesen postázunk, kemény tokkal és törlőkendővel. Több, mint 100 különböző polarizált lencsés napszemüvegből válogathat a látogató az e-napszemuveg.hu web áruházban.
 

A 2014 Nitrogen polarizált napszemüvegek továbbra is a kiváló minőségükkel hívják fel a figyelmet magukra. Ár/értékben szerintünk a legjobb választás a sportos  Nitrogen Polarizált napszemüveg.

2014. 01. 01.  www.e-napszemuveg.hu

E-napszemüveg
1400 Napszemüveg 20 világmárka webáruháza

Az e-napszemuveg.hu web áruház Magyar családi vállalkozás. A tulajdonos Deák Ferenc 1993-ban Budapesten a Sugár áruház előtt kezdte a napszemüveg árusítást. Hazatérve Dunaújvárosba 1995-től üzletben folytatta a napszemüvegek kis és nagy kereskedelmét. Választékunk folyamatosan bővül, jelenleg 20 márkát 1400 különböző modellt forgalmazunk. Célunk a vevőink korrekt kiszolgálása dunaújvárosi üzletünben és a webáruházban.

Bankkártyás fizetés

Elfogadott bankkártyák: mastercard Elfogadott bankkártyák: mastercard-electronic Elfogadott bankkártyák: maestro Elfogadott bankkártyák: visa Elfogadott bankkártyák: visa electron Elfogadott bankkártyák: vpay
Akció!
24.000 Ft vásárlás felett, ajándékba küldünk 1db 6990 Ft értékű Polar Vision napszemüveget.

A választott ajándék 6990 Ftos Polar Vision napszemüveget tedd a kosárba és ajándékba postázzuk !  

Az ajánlat egyszeri 24.000 Ft feletti vásárlásnál érvényes!

Segítünk! Hívhatsz minden nap 09-18-ig : 06-305-48-48-22