Polaroid napszemüveg- polarizált napszemüveg

 

Polaroid napszemüveg igénye a hadsereg pilótáinál jelentkezett először. A pilóták nem látták tökéletesen a műszereket mert csillogott rajtuk a napfény. Polarizált, polaroid napszemüveget Edwin H. Land készített először, ő találta fel azt a polarizáló anyagot, amit a napszemüveg lencséjére is lehetett alkalmazni. George Wheelright és Edwin H. Land közösen létrehozták a Polaroid Corporation céget, mely 1937-től kezdte meg működését. (wikipédia)
Ez a napszemüveg hamar követőkre talált a lakosság köreiben, így megindult a polaroid napszemüveg sorozatgyártása a Polaroidnál. A konkurens cégeket is érdekelte ez a technológia és megvásárolták a licencet így a kisebb cégektől a Ray Ban-ig sokan kezdtek Polarizált lencsés napszemüveget készíteni. A tartósan szabadban tartózkodók, sofőrök, vízparton a horgászok fokozottan részesülnek a szemre káros UV sugárzásból.

Miért jobb a polaroid napszemüveg, mint a normál UV szűrős?

A tartósan szabadban tartózkodók, sofőrök, vízparton a horgászok fokozottan részesülnek a szemre káros UV sugárzásból.
A vízfelszínről, vizes úttestről, hóról tükröződő napfény duplán veszélyezteti a szemünk világát. Erre jó megoldás lehet a Polaroid napszemüveg, ami a maximális UV védelem mellett blokkolja/kiszűri a vízszintes felületekről visszaverődő fénysugarakat.
A ragyogás/csillogás polarizált napszemüvegmegszüntetésével a látás élesebb/kontrasztosabb, így pl. a horgász nyugodtan élvezheti a vízparti napsütést, és akár még a halakat is láthatja a vízfelszín alatt, amennyiben a tó vize tiszta. Polarizált, polaroid napszemüveg viselése esetén a szem kevésbé fárad el estére, a sofőrök ezt az érzést biztosan ismerik.
Miről lehet felismerni, hogy a napszemüveg polarizálja a fényt? Két polarizált lencsés napszemüveg lencséit egymás mögé helyezve és az egyiket 90fokban elfordítva sötétebb képet látunk, mint alaphelyzetben.
Akik sokat tartózkodnak szabadban, javasoljuk azokat a napszemüveg kereteket, amelyek oldalról is jól védik a szemet a fénysugaraktól. Ez lehet egy szélesebb szár vagy agy speciálisan erre kialakított napszemüveg forma. Természetesen egy széles karimájú kalap, polaroid napszemüveggel együtt használva a legjobb megoldás.
Az optikai keretet használóknak is van lehetőségük polarizáló Clip On napszemüveg használatára. Ebben az esetben az optikai keretre kell felcsíptetni a napvédőt. Ezek a ClipOn napszemüvegek több méretben és formában kaphatóak, tetszés szerint a keret mentén körbevághatóak és bizonyos típusok felhajtatók.
Az optikai keret kiválasztásánál az optikusok a lencsére különböző fényvédő rétegeket rendelhetnek, készíthetnek a megrendelő igénye szerint.
Az e-napszemuveg.hu web áruházban forgalmazott polarizált típusok:
Polaroid napszemüveg , Polar Vision napszemüveg, X-loop polarizált napszemüveg, Ray Ban, Ozzie és Nitrogén polarizált napszemüveg széles választékából tud választani az érdeklődő. Optikai keretekre is talál polarizált Clip On rátét lencsét/napszemüveget a látogató.

Polaroid napszemüveg előnye röviden:
- a csillogás megszűnik, így szemei kevésbé fáradnak
- maximális UV védelem
- lényegesen kontrasztosabb látás
- tökéletes megoldás a különösen fényérzékeny szemeknek
- ideális vízi sportokhoz, horgászathoz, vezetéshez, síeléshez és egyéb szabadtéri tevékenységhez.

Polar Vision KFT. Budapest 2014. 04. 01.

E-napszemüveg
1400 Napszemüveg 20 világmárka webáruháza

Az e-napszemuveg.hu web áruház Magyar családi vállalkozás. A tulajdonos Deák Ferenc 1993-ban Budapesten a Sugár áruház előtt kezdte a napszemüveg árusítást. Hazatérve Dunaújvárosba 1995-től üzletben folytatta a napszemüvegek kis és nagy kereskedelmét. Választékunk folyamatosan bővül, jelenleg 20 márkát 1400 különböző modellt forgalmazunk. Célunk a vevőink korrekt kiszolgálása dunaújvárosi üzletünben és a webáruházban.

Bankkártyás fizetés

Elfogadott bankkártyák: mastercard Elfogadott bankkártyák: mastercard-electronic Elfogadott bankkártyák: maestro Elfogadott bankkártyák: visa Elfogadott bankkártyák: visa electron Elfogadott bankkártyák: vpay
Akció!
24.000 Ft vásárlás felett, ajándékba küldünk 1db 6990 Ft értékű Polar Vision napszemüveget.

A választott ajándék 6990 Ftos Polar Vision napszemüveget tedd a kosárba és ajándékba postázzuk !  

Az ajánlat egyszeri 24.000 Ft feletti vásárlásnál érvényes!

Segítünk! Hívhatsz minden nap 09-18-ig : 06-305-48-48-22