Szállítás

A web áruház a megrendeléseket maximum 1-2 munkanapon belül feladja és azt a Magyar Posta csomag kézbesítője szállítja a megadott címre, utánvétellel a postásnak kell fizetni, amennyiben ezt a fizetést választotta.
Kérjük a posta címüket pontosan és hiánytalanul írják le mert a kiszállítás gyorsaságát ez nagyban meghatározza. A telefonszám megadása fontos mert a web áruházban dolgozók, probléma esetén így gyorsabban elérik a megrendelőt, ill. a postás is keresheti a címzettet. Az adatokat természetesen nem adjuk ki senkinek és bizalmasan kezeljük. A web áruházban mi mindent megteszünk azért, hogy a megrendelt terméket Ön a megrendelést követően leggyorsabban átvehesse, hiszen ez közös érdekünk. A szombati, vasárnapi és ünnepnapokon leadott megrendeléseket a következő munkanapon postázzuk.

A Magyar Posta kézbesítője (szerződésünk szerint) a feladást követő munkanapon viszi a megadott címre a csomagot. Amennyiben nem talál a címen átvevőt, akkor a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot, ezt telefonon előre jelezheti/egyezteti a címzettel. Amennyiben ekkor sem talál otthon senkit akkor értesítőt hagy a leveles ládában arról, hogy  a körzet szerinti postán őrzik, 5 napig a csomagot, majd visszaküldik a feladónak.

A napszemüvegek szállítási díja:

  • 10 000 Ft feletti termék megrendelés esetén ingyenes a kiszállítás
  • 10 000 Ft alatti rendelésnél 800 Ft a postaköltség

Lehetőség van előre átutalással is fizetni de így tapasztalat alapján +1nap a postázás mivel az átutalás ellenőrizni kell és csak utána kerül a csomag feladásra.
Amennyiben kérdése van, akkor az alábbi elérhetőségeken megteheti:

PolarVision Kft.
2408 Dunaújváros Pf.45.
Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06305-48-48-22

E-napszemüveg
1400 Napszemüveg 20 világmárka webáruháza

Az e-napszemuveg.hu web áruház Magyar családi vállalkozás. A tulajdonos Deák Ferenc 1993-ban Budapesten a Sugár áruház előtt kezdte a napszemüveg árusítást. Hazatérve Dunaújvárosba 1995-től üzletben folytatta a napszemüvegek kis és nagy kereskedelmét. Választékunk folyamatosan bővül, jelenleg 20 márkát 1400 különböző modellt forgalmazunk. Célunk a vevőink korrekt kiszolgálása dunaújvárosi üzletünben és a webáruházban.

Bankkártyás fizetés

Elfogadott bankkártyák: mastercard Elfogadott bankkártyák: mastercard-electronic Elfogadott bankkártyák: maestro Elfogadott bankkártyák: visa Elfogadott bankkártyák: visa electron Elfogadott bankkártyák: vpay
Akció!
24.000 Ft vásárlás felett, ajándékba küldünk 1db 6990 Ft értékű Polar Vision napszemüveget.

A választott ajándék 6990 Ftos Polar Vision napszemüveget tedd a kosárba és ajándékba postázzuk !  

Az ajánlat egyszeri 24.000 Ft feletti vásárlásnál érvényes!

Segítünk! Hívhatsz minden nap 09-18-ig : 06-305-48-48-22