Garancia

Szavatossági és jótállási feltételek
A Polar Vision Kft. a web áruházban forgalmazott valamennyi Termékére a hatályos magyar jogszabályokban előírt szavatossági időt és jótállást vállalja. Napszemüvegek esetén 6 (hat) hónap.
A szavatosság érvényesítésének feltétele a rendeltetésszerű használat, továbbá a vásárlás dátumát igazoló számla megléte. A garanciális javítás miatt visszaküldendő Terméket a Kereskedő lent olvasható címére csomagként kell eljuttatni. Kérjük, hogy a visszaküldött Termék mellé írják le a hiba keletkezésének okát és mellékeljék az eredeti számla másolatát. A visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Amennyiben a Kereskedő vitatja a szavatosság feltételeinek fennállását, erről a Vásárlót haladéktalanul, legkésőbb azonban a Termék kézhezvételétől számított maximum 10 napon belül értesíti a megadott telefonszámon, vagy e-mailban. Amennyiben a Termék javítható, akkor a Kereskedő azt javítja. Amennyiben nem javítható, akkor értesíti a Vásárlót a cseréről, vagy visszautalja a vételárat a Vásárló által megadott számlára.

Polar Vision Kft.

Ajánlott levélként: Postán Maradó/8-as posta/Polar Vision KFT. 2408 Dunaújváros Pf.45.

Deák Zsuzsanna

e-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon:     06305-48-48-22

E-napszemüveg
1400 Napszemüveg 20 világmárka webáruháza

Az e-napszemuveg.hu web áruház Magyar családi vállalkozás. A tulajdonos Deák Ferenc 1993-ban Budapesten a Sugár áruház előtt kezdte a napszemüveg árusítást. Hazatérve Dunaújvárosba 1995-től üzletben folytatta a napszemüvegek kis és nagy kereskedelmét. Választékunk folyamatosan bővül, jelenleg 20 márkát 1400 különböző modellt forgalmazunk. Célunk a vevőink korrekt kiszolgálása dunaújvárosi üzletünben és a webáruházban.

Bankkártyás fizetés

Elfogadott bankkártyák: mastercard Elfogadott bankkártyák: mastercard-electronic Elfogadott bankkártyák: maestro Elfogadott bankkártyák: visa Elfogadott bankkártyák: visa electron Elfogadott bankkártyák: vpay
Akció!
24.000 Ft vásárlás felett, ajándékba küldünk 1db 6990 Ft értékű Polar Vision napszemüveget.

A választott ajándék 6990 Ftos Polar Vision napszemüveget tedd a kosárba és ajándékba postázzuk !  

Az ajánlat egyszeri 24.000 Ft feletti vásárlásnál érvényes!

Segítünk! Hívhatsz minden nap 09-18-ig : 06-305-48-48-22