Hogyan válasszak napszemüveget ?

 

Egy jól kiválasztott az egyéniséggel, öltözékkel harmonizáló napszemüveg a viselője díszévé válhat. A napszemüveg szakszerű kiválasztás  és az archoz illesztése nem is olyan nehéz feladat csak kövessük a leírtakat!

Az arc anatómiai felépítése alapján:

  • A választott keret szélessége megegyezzen a halántékok szélességével a szemöldök vonalábanMire figyeljünk a napszemüveg választásakor.
  • A szemöldök vonala, íve és magassága hasonlítson a keret formájához. Ez a mai  divat alapján a hölgyekre vonatkozik.
  • Figyelembe kell venni a fej és arcformát a csontok, izmok elhelyezkedését.
  • A napszemüveg orrtámasza kényelmesen üljön az orr gyökön. Az állítható fémszálon elhelyezkedő szilikon orrpapucsot, mindig a viselő orrához kell igazítani/adaptálni. A szárak hosszának beállítása, fontos a kényelmes viselethez.

Esztétikailag: Fontos lehet az arc vonás, az arc szín, a hajszín, a szem színe, a szempillák hossza.
Rendeltetés szerint: hétköznapi állandó-viselet, elegáns vagy sport célú felhasználás.
Kényelem: A legfontosabb tényező! Lehet akármilyen divatos egy napszemüveg, ha kényelmetlen a viselője számára. A napszemüveg viselése szinte észrevétlennek kell lennie a viselője számára.
NapszemüvegDivat : Erről rengeteget lehetne írni de akinek fontos az tudja, hogy mit akar - akit meg nem érdekel annak csak a fentebb leírtak a fontosak.

A web áruházamban minden napszemüvegnek megmérem az UV védelmét VISIONIX UV-mérő műszerrel.
A nálam vásárolható napszemüvegek lencséi tökéletes UV védelmet adnak a viselője számára.

Vásároltam utcai árusnál 4 db olcsó napszemüveget, bevizsgáltam az UV védelmüket a műszeremmel, mindegyik megfelelően védett a szemre káros UV sugárzás ellen. Ugyanakkor a keretük gyenge minőségű volt, a lencséikben szédültem és a garancia sem volt megnyugtató/egyértelmű. Az olcsó/piacos napszemüveg kerete gyengébb alapanyagból készül és a kidolgozásuk, illesztésük sem megfelelő, származásuk és minőségük bizonytalan.

Az e-napszemuveg.hu web áruházban kapható napszemüvegek lencséi tisztább, kontrasztosabb képet adnak, keretük könnyű, de erős anyagból készül, szinte rásimul viselője arcára.
A 6 hónap garancia a keretre, szárra szintén fontos dolog.

A döntés a kezedben van.

Szemünk világa ne 500Ft-on múljon!

www.e-napszemuveg.hu

 

E-napszemüveg
1400 Napszemüveg 20 világmárka webáruháza

Az e-napszemuveg.hu web áruház Magyar családi vállalkozás. A tulajdonos Deák Ferenc 1993-ban Budapesten a Sugár áruház előtt kezdte a napszemüveg árusítást. Hazatérve Dunaújvárosba 1995-től üzletben folytatta a napszemüvegek kis és nagy kereskedelmét. Választékunk folyamatosan bővül, jelenleg 20 márkát 1400 különböző modellt forgalmazunk. Célunk a vevőink korrekt kiszolgálása dunaújvárosi üzletünben és a webáruházban.

Bankkártyás fizetés

Elfogadott bankkártyák: mastercard Elfogadott bankkártyák: mastercard-electronic Elfogadott bankkártyák: maestro Elfogadott bankkártyák: visa Elfogadott bankkártyák: visa electron Elfogadott bankkártyák: vpay
Akció!
24.000 Ft vásárlás felett, ajándékba küldünk 1db 6990 Ft értékű Polar Vision napszemüveget.

A választott ajándék 6990 Ftos Polar Vision napszemüveget tedd a kosárba és ajándékba postázzuk !  

Az ajánlat egyszeri 24.000 Ft feletti vásárlásnál érvényes!

Segítünk! Hívhatsz minden nap 09-18-ig : 06-305-48-48-22